Iarna cald, vara racoare

Firma noastra importa in Romania produse din cofraje, polistirol termoizolante fabricate de firma PROKONCEPT Ungaria. Ne-am propus sa promovam pe piata romaneasca aceste produse noi, cu un standard ridicat al calitatii si eficientei in domeniul constructiei.
O echipa tanara si dinamica, va asteapta asigurandu-va consultanta pentru a construi intr-un sistem modern, rapid si eficient.

Jumatate din viata o petrecem în caminul nostru. Casa în care traim trebuie sa corespunda atât cerintelor cât si posibilitatilor noastre financiare.
Î n momentul în care ne decidem sa construim aceasta casa, trebuie sa luam o serie de decizii care necesita anumite cunostinte de specialitate. E foarte neplacut sa te muti într-o casa noua si sa descoperi ca nu e ceea ce ti-ai dorit. Rectificarea ulterioara a urmarilor unor decizii eronate costa mult. Din acest motiv, e foarte important sa stabilim înainte de a începe lucrul, care sunt asteptarile noastre.

Viitoarea casa trebuie sa ne asigure:

  • Ambient placut
  • Iarna caldura
  • Vara racoare
  • Costuri reduse de constructie si întretinere
  • Spatiu suficient
  • Durata scurta de realizare a constructiei
  • Materiale sigure,ecologice
  • Rezistenta în timp si la seisme

Ordinea acestor cerinte difera de la om la om, dar beneficiarul unei case e multumit doar daca toate conditiile enumerate mai sus sunt satisfacute de casa sa.
Cu 50 de ani în urma, în Germania, s-a pus la punct o metoda de constructie bazata pe o structura solida, care satisface pe deplin aceste cerinte.
Materialul structurii a fost creat de firma Prokoncept, spuma rigida de polistirol expandat. Acest material permite circulatia aerului prin pori, de aceea a fost folosit în constructii în foarte multe tari din Europa.
Importatorul tehnologiei Prokoncept este societatea ROIFKONCEPT Srl.

SUA, Canada, Australia, Germania, Suedia, Ungaria, Izlanda, Belgia, Bulgaria, Norvegia, Elvetia, Slovacia, Spania, Finlanda, Franta, Italia, Polonia, Olanda.