tigla_metalica_thmb Tigla metalica Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, care dezvolta, produce si promoveaza solutii moderne pentru constructii civile si industriale si sisteme ecologice de ventilatii. Grupul Lindab are puncte de lucru in 31 de tari si un numar de aproximativ 4500 de angajati.

Compania Lindab este prezenta pe piata romaneasca incepand cu anul 1994. Profile si Ventilatii sunt cele doua domenii principale de activitate.
tabla_cutata_thmb Tabla cutata
jgheaburi_thmb Jgheaburi

Sub sloganul "Lucrurile bune se intampla mai repede", Lindab Romania face un pas mai departe in strategia de distributie si lanseaza impreuna cu partenerii sai centrele logistice Lindab Regional.

Astfel, toti cei interesati de constructia sau renovarea unei locuinte pot viziona la fata locului sistemele Lindab, au posibilitatea de a primi pe loc informatii si sfaturi din partea unui specialist si pot face pe loc comanda. Totodata, prin noul serviciu de livrari Lindab Express, comanda plasata va fi livrata in maximum 48 de ore, asigurand astfel rapiditate maxima.

Acum venim mai aproape de tine prin cele 15 centre Lindab Regional din localitatile Arad, Baia Mare, Bistrita, Bucuresti, Cluj Napoca, Craiova, Galati, Ploiesti, Satu Mare, Suceava, Timisoara, Targu Mures si Criseni (jud. Salaj). Fiecare centru Lindab Regional are in stoc produse care pot fi livrate prin Lindab Express (48h), altele putand fi accesibile la comanda.

„Vrem sa fim cu un pas mai aproape de partenerii si clientii nostri si sa le oferim cele mai bune si mai rapide solutii. Totodata, scopul acestor centre este de a le oferi clientilor consultanta specializata de care au nevoie in alegerea solutiilor pentru acoperis”, a declarat Ioan Farcas, Director  Marketing Lindab Romania.

Afla mai multe informatii si gaseste cel mai apropiat centru pe www.lindabregional.ro!

porti_garaj_thmb Porti Garaj
constructii_usoare_thmb Constructii usoare

Iarna cald, vara racoare

Firma  noastra proiecteaza din sistemul modern din polistiren (cofraj pierdut), comercializeaza elementele sistemului si nu in ultimul rand construieste case la cheie. 

Detalii...

Programul "Prima casa"

Programul Prima Casa permite obtinerea de finantare in vederea constructiei de la zero a unui imobil, prin intermediul unei firme specializate. Roif Exim te ajuta sa-ti construiesti caminul mult visat.

Detalii Financiare

Proiectul meu

Cat costa proiectul meu?
Cum il pot pune in aplicare?
In cat timp pot sa-l realizez?


Daca ai un proiect si vrei sa-l vezi realizat, trimite-ne detalii completand formularul si noi vom lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta oferta noastra.