Placari cu alucobond.

Societatea noastra realizeaza placari cu materiale composite tip alucobond si etalbond. Asiguram o mare varietate de posibilitati pentru arhitecti,in implementarea permanenta a inovatiilor in proiectare , o mare varietate de forme si culori,cu un aspect modern si usor de intretinut. Placile compozite tip alucobond - etalbond sunt extrem de potrivite pentru placarile in exterior,deoarece se modeleaza usor , sunt disponibile intr-o gama larga de culori si se poate combina cu sticla.

Etalbond-ul sau alucobond-ul reprezinta un panou compozit de tip 'sandwich', compus dintr-un miez netoxic din polietilena ,cu grosimea cuprinsa intre 2 si 5 mm ,fixat solid de 2 foi de aluminiu de cate 0,5 mm fiecare.Fabricarea lui se bazeaza pe cele mai moderne tehnologii de extrudare.

Un avantaj major al utilizarii placilor de ALUCOBOND este usurinta în prelucrare. Materialul poate fi taiat, frezat, stantat, curbat si indoit, astfel incat se se obtine forma dorita a elementelor de fatada.

Iarna cald, vara racoare

Firma  noastra proiecteaza din sistemul modern din polistiren (cofraj pierdut), comercializeaza elementele sistemului si nu in ultimul rand construieste case la cheie. 

Detalii...

Programul "Prima casa"

Programul Prima Casa permite obtinerea de finantare in vederea constructiei de la zero a unui imobil, prin intermediul unei firme specializate. Roif Exim te ajuta sa-ti construiesti caminul mult visat.

Detalii Financiare