Constructii industriale

  • Constructii hale industriale
  • Executia de constructii si confectii metalice
  • Executia de armaturi din otel beton (toata gama de dimensiuni si orice grad de complexitate)
  • Lucrari de fier forjat
  • Amenajari si compartimentari spatii comerciale si de productie
  • Consolidari si reabilitari structuri de rezistenta

 

Suprastructura hale industriale.

Stalpi - Fac parte din structura principala si pot fi proiectati si executati in mai multe feluri functie de necesar. Executia lor se face din profile laminate sau table sudate.
Tratamentul anticoroziv se realizeaza prin sablare, grunduire si vopsire la culoarea dorita de beneficiar.

Grinzi - Fac parte din structura principala si pot fi proiectate si executate in varianta zabrelita (ferme) sau din euro profile si table sudate . Tratamentul anticoroziv se realizeaza prin sablare grunduire si vopsire la culoarea dorita de beneficiar.

Contravantuiri - Pot fi din profile laminate tip L sau O din otel rotund filetat pentru intinderea ulterioara cu intinzatoare speciale. Contravantuirile se monteaza in plan vertical (perete) si in plan orizontal (acoperis) si ajuta la stabilitatea structurii.

Pane zincate de acoperis - Panele de acoperis sunt suport de fixare pentru invelitoare din panouri sandwich si fac parte din structura secundara . Ele se dimensioneaza in functie de proiectul dumneavoastra si se executa din table zincate prin deformarea plastica la rece. Sectiunile uzuale pentru pane sunt de tip "Z" si "C",nu necesita vopsire ulterioara ele ramanand la culoarea nalurala a zincului.

Rigle de fatade - Riglele de fatada sunt suportul de fixare pentru panourile de perete si pentru zonele vitrate. Ele se dimensioneaza in functie de proiectele dumneavoastra si se executa din tabla zincata prin deformare plastica la rece. Sectiunile uzuale pentru rigle de fatada sunt de tip "C".
Riglele de fatada fac parte din structura secundara, nu necesita vopsire ulterioara ele ramanand la culoarea nalurala a zincului.

Panouri sandwich - Panourile sunt prefabricate si termoizolatia este din poliuretan Grosimea termoizolatiei este de la 40-200 mm, alegerea se face in functie de nevoile fiecarui beneficiar.

Iarna cald, vara racoare

Firma  noastra proiecteaza din sistemul modern din polistiren (cofraj pierdut), comercializeaza elementele sistemului si nu in ultimul rand construieste case la cheie. 

Detalii...

Programul "Prima casa"

Programul Prima Casa permite obtinerea de finantare in vederea constructiei de la zero a unui imobil, prin intermediul unei firme specializate. Roif Exim te ajuta sa-ti construiesti caminul mult visat.

Detalii Financiare