S.C. Roif Exim S.R.L. a fost înființată în anul 1994 având principala activitate fabricarea altor elemente de dulgherie și tâmplărie, pentru construcții.Societatea noastră a activat în domeniul construcțiilor civile și industriale fără întrerupere, dezvoltând continuu activități ce țin de acest domeniu.
In anul 1997 am dezvoltat un sistem de distribuție în colaborare cu Lindab reprezentând acest brand de renume pe zona județului Bihor, asigurând si manoperele aferente vânzărilor cu personal calificat și cu logistica necesară, în conformitate cu normele în vigoare ale comunității europene.

In anul 2004 s-a înființat firma Roif Koncept importator de produse din cofraje, polistirol termoizolante fabricate de firma Prokoncept Ungaria. Firma noastră și-a propus să promoveze pe piața românească aceste produse noi, cu un standard ridicat al calității și eficienței în domeniul construcției.
S.C. ROIF EXIM S.R.L. pe parcursul anilor a dezvoltat și a promovat pe piață mai multe produse, devenind astfel antreprenor general în construcții civile și industriale.

În vederea dezvoltării continue Roif Exim a decis să dezvolte activitatea de confecții metalice prin crearea unui nou spațiu de producție și anume de confecționare (debitare cu plasmă) a profilelor, conform normelor în vigoare și debitare tot în plasmă a polistirolului necesar pereților prefabricați. Este necesară această investiție pentru a se ridica standardele de lucru și calitate a elementelor prefabricate și utilizate conform cerințelor de mediu, urbanism, certificat ISO cu directivele uniunii europene.

img1 img2
img3

Iarna cald, vara racoare

Firma  noastra proiecteaza din sistemul modern din polistiren (cofraj pierdut), comercializeaza elementele sistemului si nu in ultimul rand construieste case la cheie. 

Detalii...

Programul "Prima casa"

Programul Prima Casa permite obtinerea de finantare in vederea constructiei de la zero a unui imobil, prin intermediul unei firme specializate. Roif Exim te ajuta sa-ti construiesti caminul mult visat.

Detalii Financiare

Proiectul meu

Cat costa proiectul meu?
Cum il pot pune in aplicare?
In cat timp pot sa-l realizez?


Daca ai un proiect si vrei sa-l vezi realizat, trimite-ne detalii completand formularul si noi vom lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta oferta noastra.